Banner1

Bersempena dengan pelancaran buku terbaru oleh gandingan penulis duo bestseller; Dato Hj Mohd Fadzilah Kamsah dan Hj Fadzli Yusof, dengan ini kami ingin menawarkan sesi Diskusi Buku : Bahagia Berjasa Berjasa – MEMBINA JIWA BAHAGIA

Sesi ini bakal disampaikan oleh Hj Fadzli Yusof, CEO NLPM Centre Sdn Bhd yang telah menulis 50 buah buku motivasi & komunikasi sejak 2004 lagi. Beliau telah menulis lima buah buku bersama Dato Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah yang telah terjual ratusan ribu naskhah di pasaran.

Sesi diskusi buku ini berlangsung antara selama 70 minit di Ukay Perdana Ampang pada ………… untuk mereka yang membeli pakej COMBO POSITIF sebelum 30 Julai 2019.

Ruang sangat terhad. Daftar segera untuk meneroka kebahagiaan dalam diri sekarang

INFO BUKU

Buku Bahagia Berjasa Berjaya

Kenapa buku BBB ini adalah buku WAJIB BACA TAHUN INI? Anda bakal mengetahui bagaimana untuk:

Minda Positif 360

ini merupakan self-learning course yang pertama di Malaysia untuk membantu lebih ramai memahami diri dan menggandakan potensi sebenar mereka dengan aplikasi praktikal NLP

KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI KIT MINDA POSITIF 360 HARI INI?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sesi ini diberikan secara percuma untuk tarikh dan tempat seperti yang dinyatakan di atas sahaja.

untuk hadir ke sesi Booktalk ini, anda perlu membuat pengesahan kehadiran terlebih dahulu. Sebarang kegagalan membuat pengesahan mungkin menyebabkan anda terlepas tempat duduk pada sesi tersebut.